Websites en -shops voor schoonheidssalons en merken in de beauty branche

Websites voor de beauty branche

Wij maken websites en webshops voor schoonheidssalons en merken in de beautybranche. 

De sites en shops die wij maken zijn nèt even anders. Bijzonder, stijlvol en doeltreffend. 

Bekijk ons portfolio en neem contact op voor een kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek.

Website en webshop laten ontwerpen

Websites en webshops voor schoonheidssalons

Als ondernemer krijg je te maken met online en offline branding. Wij vinden het belangrijk dat zowel je tastbare als je digitale branding, dus ook je website, qua stijl overeenkomen en dat het elkaar aanvult.

Het fijne is dat je voor alle (visuele) branding bij ons terecht kunt, waardoor je verzekerd bent van een consequente stijl waarbij elk design naadloos op jouw huisstijl aansluit. 

Hoe gaan we te werk?

Wij starten altijd op 0. Een bestaande website oppoetsen geeft vaak niet het gewenste effect en starten met een schone lei is dan het beste. We denken graag mee met de invulling, structuur en content van de website en houden daarbij gebruiksvriendelijkheid en de gestelde doelstellingen in het oog. 

We maken daarom graag eerst persoonlijk kennis en bespreken in dat gesprek ook direct jouw wensen, onze werkwijze, de startdatum en eventuele bijzonderheden. Ook leren we graag je bedrijf kennen, zodat de website hier zo goed mogelijk bij aansluit. Wie zijn je klanten, welke doelstellingen heb je, wat zijn jouw Unique Selling points etc. Geen probleem als je dit nog niet helemaal helder hebt, wij denken graag met je mee.

Wat kan je verwachten?

Een stijlvolle website die aansluit op jouw wensen, jouw huisstijl en jouw doelstellingen. Uiteraard zorgen we dat je website responsive is. Bovendien maken we altijd een koppeling met je socials, een belangrijke bron van bezoekers. Wij werken altijd met WordPress waardoor jij je website en/of webshop eenvoudig zelf kunt beheren.

Het complete plaatje

Desgewenst kunnen we adviseren op het gebied van tekst, fotografie, hosting, voorraadbeheer of salonsoftware. Kortom, we helpen je graag het hele plaatje compleet te krijgen.Uiteraard zorgen we dat je website responsive is. Bovendien maken we altijd een koppeling met je socials (die we overigens ook voor je kunnen optimaliseren), een belangrijke bron van bezoekers.

Wij werken altijd met WordPress waardoor jij je website en/of webshop eenvoudig zelf kunt beheren.

Schoonheidssalons en merken in de beautybranche

Doordat wij ons specialiseren in webdesign voor schoonheidssalons en merken in de beautybranche hebben wij inmiddels veel ervaring opgedaan in deze sector. Wel zo handig, omdat we daardoor goed mee kunnen denken met de inhoud en je kunnen wijzen op mogelijkheden om deze te optimaliseren.

Beheer en onderhoud

Aanpassingen en updates

Zoals je misschien al gelezen hebt zorgen wij dat je website en/of webshop zo wordt ingericht dat je deze eenvoudig zelf kunt beheren. 

We sturen bij het afronden van de website een uitgebreide handleiding mee hoe je dit kunt doen. Heb je hier geen tijd voor of wil je het om een andere reden graag aan ons overlaten? Geen probleem. 

Voor WordPress zijn er veel plug-ins en thema’s beschikbaar. De meeste worden regelmatig verbeterd. Het is belangrijk deze eens in de zoveel tijd te updaten. Zo zorg je dat je website veilig blijft en goed functioneert. 

Buiten dat heb je wellicht eens in de zoveel tijd wijzigingen voor je website. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw productaanbod, foto’s en thema’s passend bij het seizoen of acties/sales die doorgevoerd moeten worden. Wij voeren deze graag voor je door. 

Samen overleggen we hoe vaak een update of onderhoud gewenst is en maken aan de hand daarvan een offerte.