Grafisch design

Logo, huisstijl en grafisch ontwerp

Als ondernemer krijg je te maken met online en offline branding. Wij vinden het belangrijk dat zowel je tastbare als je digitale branding qua stijl overeenkomen en dat het elkaar aanvult. 

Het fijne is dat je voor beide bij ons terecht kunt, waardoor je verzekerd bent van een consequente stijl waarbij elk design naadloos op jouw huisstijl aansluit.

Logo en huisstijl

Heb je een nieuw logo nodig of past je huidige huisstijl niet meer bij je bedrijf?

Wij gaan graag voor je aan de slag om een prachtig visueel concept neer te zetten. 

Wij stellen voor jou een logo, sublogo, kleurenpallet, typografie samen en creëren een moodboard en social styling. Zo kun je consequent dezelfde stijl inzetten hoef je nooit meer na te denken als er iets ontworpen moet worden.

Digitaal ontwerp

Een visuele branding is op zijn krachtigst als hij consequent wordt toegepast. Offline, maar ook online.

Wil je je complete salesfunnel laten stylen? Geen probleem. Wij hebben ervaring in het ontwerpen van socials, nieuwsbrieven, landingspagina’s, websites tot aan facturen en certificaten.

Kortom; Bij ons kun je terecht voor het complete plaatje. 

Grafisch ontwerp

Als je die stijlvolle huisstijl al hebt dan moet deze natuurlijk toegepast worden. 

Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een visitekaartje, prijslijst of cadeaubon, maar een geheel magazine of een gevelbord behoren daar ook toe. 

Het drukwerk doen wij niet zelf, maar we kunnen dit wel voor je uit handen nemen door de communicatie met de drukkerij te regelen. 

let's make your brand glow

logo BVH