OUR VISION ON MARKETING

Making marketing aesthetic

Esthetica is de leer van de zintuiglijke waarneming, in meer specifieke zin de tak van de filosofie die zich bezighoudt met schoonheid en kunst. De term is afgeleid van het Griekse woord αἰσθητικός, wat dezelfde wortel heeft als αισθησις (aisthesis). Dit laatste betekent zowel zintuiglijke ervaring als gevoel.

Ons team

Als sales en marketing manager liep ik er continu tegenaan dat ik geen vormgever kon vinden die goed was in marketing én begreep welke stijl ik zocht. Ik moest voor verschillende zaken met verschillende mensen dealen en vond dat maar omslachtig. Bij Bureau van Houtum komt mijn wens samen om marketing esthetisch aan te pakken. Niet alleen maar volgens de ‘formules’, maar op inzicht van de ondernemer.

Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn team. Iedereen met zijn eigen specialiteiten, maar met één overduidelijke overeenkomst: de passie voor vormgeving en design. Wat ons onderscheidt?

Spreekt onze instelling je aan? Aarzel vooral niet contact met ons op te nemen. Ook als dat is voor een oriënterend gesprek of meer informatie.