our vision

Aesthetic Branding and design

Esthetica is de leer van de zintuiglijke waarneming, in meer specifieke zin de tak van de filosofie die zich bezighoudt met schoonheid en kunst. De term is afgeleid van het Griekse woord αἰσθητικός, wat dezelfde wortel heeft als αισθησις (aisthesis). Dit laatste betekent zowel zintuiglijke ervaring als gevoel.

Iris en Jeske maken ook deel uit van ons team en zullen zich binnenkort hier voorstellen!

Ons team

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij een team gevormd met allen onze eigen specialiteiten, maar met één overduidelijke overeenkomst: de passie voor vormgeving en design. Wat ons onderscheidt?

Spreekt onze instelling je aan? Aarzel vooral niet contact met ons op te nemen. Ook als dat is voor een oriënterend gesprek of meer informatie.

Services

How we make your brand glow

Logo ontworpen door Bureau van Houtum

Grafisch ontwerp

Van logo tot gehele branding, visitekaartje tot online banner; we helpen je graag om je visuele branding zo goed mogelijk in te richten. Neem gerust contact op voor meer informatie of lees verder via onderstaande button.

Computer met website door Bureau van Houtum - Het marketingbureau voor beauty ondernemers

Webdesign

Wij ontwerpen volledig responsieve websites en -shops in WordPress. Wil je graag een website die representatief is voor jouw bedrijf en je merk? Wij specialiseren ons daarbij op salon- en beauty websites en shops.

Instagram beheer door Bureau van Houtum - Het marketingbureau voor beauty ondernemers

Socials

Zowel het ontwerpen van een feed, het maken van templates of het geheel van de strategie en praktijk uit handen nemen. Alles is mogelijk op het gebied van socials. Bel gerust eens voor een vrijblijvend gesprek om je vragen te bespreken.

Neem contact op

of vraag een offerte aan

Contactgegevens