Socials

Design, content en beheer

Wij helpen je graag om je bedrijf in the picture te krijgen bij nieuwe potentiële klanten, met de juiste strategie en stijlvol design. 

Wij kunnen behalve het ontwerp en beheer ook meedenken met je social strategie en social advertising.

Vormgeving en content

Socials - Design, content en/of beheer

Door middel van templates of een geheel ontwerp zorgen wij dat jouw socials er stijlvol uitzien en consequent binnen jouw huisstijl passen. Desgewenst schrijven wij ook de captions bij de posts en plannen deze in zodat ze automatisch gepost worden.

Na een strategie sessie bepalen we de doelstelling en stippelen we de route uit. Aan de hand daarvan maken we een voorstel en voorbeelden om samen te beoordelen. Daarna maken we maandelijks een voorstel qua social content en evt. qua advertising. 

We checken regelmatig de statistieken en indien nodig sturen we tussentijds bij. 

Wij concentreren ons over het algemeen daarbij op Instagram en Facebook. Voor Pinterest beheer werken wij samen met een expert op dat gebied. De post zijn af te nemen per maand. Je zit dus nergens aan vast. 

Social Advertising

Meer omzet met social advertising

Socials advertising levert enorm veel op. Je bent zichtbaar bij de juiste doelgroep en bereikt zo potentiële klanten voor een fractie van de kosten van ‘offline’ adverteren. 

Na een strategie sessie bepalen we de doelgroepen, maken een landingspagina en zetten de campagne op. 

Als deze eenmaal loopt monitoren we nauwlettend de resultaten en sturen indien nodig wekelijks bij.

We zetten de campagnes op in Facebook Business Manager, waardoor jij zelf altijd mee kunt kijken en bovendien de resultaten kunt checken!