DIENSTEN

How we make your brand glow

Website presentatie Nako

Webdesign

Wij ontwerpen volledig responsieve websites en -shops in WordPress. Wil je graag een website die representatief is voor jouw bedrijf en je merk? Wij specialiseren ons daarbij op salon- en beauty websites en shops.

Logo ontworpen door Bureau van Houtum

Branding (logo/huisstijl)

Sluit jouw logo niet meer lekker aan bij je bedrijf? Straal jij niet de professionaliteit uit die jij als expert wel zou moeten uitstralen? Wij helpen je graag je visie te vertalen naar een stijlvolle huisstijl, incl. logo en sublogo.

Instagram beheer door Bureau van Houtum - Het marketingbureau voor beauty ondernemers

Socials

Zowel het ontwerpen van een feed, het maken van templates of het geheel van de strategie en praktijk uit handen nemen. We kunnen je helpen met zowel organische als advertising campagnes.

foto van cadeaubon

Grafisch ontwerp

Op het gebied van grafisch ontwerp voorzien wij onze klanten van alle visuele elementen omtrent hun branding.

Denk dan aan: visitekaartjes, cadeaubonnen, brochures, intake formulieren en verpakkingen. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen?

Website cosmedix skincare door bureau van houtum

Nieuwsbrieven en blogs

Altijd het schrijven van je nieuwsbrief aan het uitstellen? Of heb je moeite om regelmatig nieuwe content aan je site toe te voegen?

Wij helpen je graag! Ideaal om in te zetten in combinatie met onze andere diensten, zodat je nergens meer naar om hoeft te kijken!

Strategie

COMING SOON

Marketing Abonnementen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een marketing abonnement? Eens per maand doen we een strategiegesprek en vervolgens nemen wij jouw marketing uit handen. Nooit meer om hoeven kijken naar je socials, nieuwsbrieven, websitebeheer en blogs? Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.