Vacature

Unieke Stageplek:
Content Marketeer

Ben jij op zoek naar een stageplaats/afstudeeropdracht waar je ervaring op kunt doen op het gebied van online of content marketing gericht op de beauty branche? Let us know!

Stageplek creative content, grafisch design, online marketing & social media

(B2B)

Je verantwoordelijkheden:

Wij zijn een erkend stagebedrijf en zowel voor ons eigen bedrijf als voor onze klanten denk je mee op het gebied van (content)marketing en creëer je de meest effectieve en stijlvolle content.

Wij werken dagelijks aan aantrekkelijke content, stijlvolle vormgeving, converterend webdesign, funnels en optimalisatie. Jouw taken zullen dus zeer divers zijn, waardoor je op verschillende gebieden ervaring op doet. Je kunt ’s morgens meedenken met een nieuwe marketingstrategie of visuele branding voor een klant, die je ’s middags direct uitwerkt in een social media feed. Rebranding, een magazine vormgeven, insta stories maken, het komt allemaal voorbij. En misschien heb je zelf leuke ideëen en suggesties?

Wat we van jou verwachten:

Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf dat zich richt op de beautybranche. Wij zijn voor onze klant dé partner waar zij voor al hun on- en offline marketing terecht kunnen. Doordat je in een klein team terecht komt, zijn de lijnen kort en kan je jezelf optimaal ontwikkelen. Eigen initiatieven worden aangemoedigd! Word jij enthousiast van deze uitdagende en leerzame stage?

Stuur dan een mailtje + CV naar Lianne via info@bureauvanhoutum.nl

Je teammembers:

Solliciteren?

Interesse? Stuur ons je CV en portfolio, samen met een korte motivatie op naar  info@bureauvanhoutum.nl  . 

We kijken ernaar uit om van je te horen!