Vacature

Online marketeer/advertising specialist

Heb jij creatieve ideeen en ben je gespecialiseerd in online advertising? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Online Marketeer die ons team komt versterken. Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van online marketingcampagnes om de merkbekendheid te vergroten, leads te genereren en de verkoop te stimuleren.

Je werkt nauw samen met de klant om de doelstellingen van het bedrijf te bereiken. Je bent een expert in digitale marketingstrategieën, waaronder display advertising, social media advertising, SEO (Search Engine Optimization) en e-mailmarketing. Je houdt je voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de online advertentiebranche en past deze kennis toe om onze campagnes te verbeteren en te optimaliseren.

Je verantwoordelijkheden:

Het is jouw taak om te zorgen dat onze klanten bij hun doelgroep het gewenste resultaat weten te behalen. Dat doe je door campagnes voor verschillende kanalen te bedenken, te realiseren, te analyseren en te optimaliseren.

Wat we van jou verwachten:

Wij zoeken iemand met een creatieve geest en analytisch vermogen, een oog voor detail en een passie voor advertising. 

Spreekt de vacature je aan? Aarzel vooral niet contact met ons op te nemen en kom langs voor een kennismaking!

Je teammembers:

Solliciteren?

Interesse? Stuur ons je CV en portfolio, samen met een korte motivatie op naar  info@bureauvanhoutum.nl  . 

We zien ernaar uit om van je te horen!