5 tips voor een goede ‘over ons’ pagina
5 tips voor een goede ‘over ons’ pagina

Samen met ‘prijslijst’ is het vaak de meest bezochte pagina van een salon website. Als je er over nadenkt is dat ook vrij logisch, we willen weten bij wie we terecht komen als we een afspraak maken.

Een hele belangrijke pagina in het beslisproces en dus heel zinvol om daar eens goed over na te denken. Heb jij deze pagina al goed ingericht? Of valt er misschien meer uit te halen? Ik hoop je een beetje op weg te helpen met de volgende tips.

1. Vertel wat de visie is van je salon

Wat vind je belangrijk? Hoe ga je/gaan jullie te werk. Je hoeft niet te vertellen wat je doet, dit is vaak al wel duidelijk en wordt bovendien al uitgelicht op andere pagina’s. Het gaat erom hoe je het doet, wat jouw salon uniek maakt.

2. Gebruik foto’s!

Mensen vinden het nu eenmaal vaak fijn om letterlijk een beeld te hebben bij iemand. Dit werkt drempelverlagend en geeft een welkom gevoel. Terecht of niet, de bezoeker krijgt op die manier een gevoel alsof hij/zij jou al een klein beetje kent.

3. Vertel je verhaal!

Wie ben je? Wat wil je bereiken met jouw bedrijf? En heb je personeel, laat hen dan ook zien! Dat maakt het persoonlijk en verlaagd wederom die drempel om een afspraak te maken, zeker wanneer dit een eerste afspraak is.

4. Zet reviews op je pagina

Over jezelf vertellen is één maar vaak wordt er veel waarde hecht aan wat anderen over je zeggen. Gebruik dat vooral. Probeer te zorgen voor mooie reviews van klanten die iets diepzinniger zijn dan “altijd heerlijk ontspannen en mijn huid straalt”. Vraag je klanten gerust om een review en help ze wat op weg door een aantal vragen te stellen, zoals wat een traject ze heeft gebracht, wat dat voor ze betekent en waarom ze voor jou kiezen in plaats van voor een collega.

5. Denk aan de call to action!

Deze wordt heel vaak overgeslagen op de ‘over ons’ pagina, maar is juist ontzettend belangrijk. Op deze pagina wordt vaak de beslissing om al dan niet een eerste afspraak te maken genomen. Maak het je bezoeker dan ook zo makkelijk mogelijk om dit te doen.

Leuk, maar met alleen een goede 'over ons' pagina ga ik het niet redden..

Ben je nu helemaal geïnspireerd om je pagina aan te pakken, maar eigenlijk niet zo blij met je site? Of wil je wat extra advies/ideeën om jouw website verder te optimaliseren? Neem gerust contact met ons op voor advies!

 

Bel of mail ons gerust!

Meer blogs