Twijfel jij of je website nog wel bij jouw bedrijf past?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Website topknappertje webdesign by bureau van houtum
Logo by Bureau van Houtum
Is het iets voor mij?

Het is als ondernemer soms fijn om met iemand te kunnen sparren zonder dat je direct ergens voor hoeft te tekenen of direct een factuur ontvangt. Daarom bieden wij (tijdelijk) deze check-up service. Wil je weten of het iets voor je is? Beantwoord eens de onderstaande vragen voor jezelf:

Beantwoord je één of meer van deze vragen met ja? Dan is deze service absoluut voor jou bedoelt. Schrijf je snel in en ik help je graag op weg.

Reviews

Dit zeggen onze klanten

Een stijlvolle, professionele website

die bij jou past

Hoe zou het zijn als je website vóór jouw bedrijf werkt? De juiste doelgroep aantrekt? De sfeer van jouw salon en professionaliteit uitstraalt? 

Onze passie is het vertalen van het ‘gevoel’ van beautymerken en salons naar mooie visuals. De beleving van de klant start al bij de eerste keer dat ze met jouw bedrijf in contact komen. 

Het is dus ontzettend belangrijk dat deze ontmoeting in de smaak valt. Hier bepaalt de klant of hij namelijk wel of niet verder kennis wil maken. 

Je wil graag dat jouw digitale bezoeker een klant wordt, dus een aankoop doet op je webshop, een afspraak maakt in je salon of langskomt in je winkel. De bezoeker zal beoordelen of jouw bedrijf bij hem of haar past.

De look & feel én de werking van je website (en je socials) spelen hier een enorme rol in. 

Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een website in de sfeer van jouw bedrijf, die jouw ideale doelgroep aantrekt én aanzet tot aankoop!

Onze passie is het vertalen van het ‘gevoel’ van beautymerken en salons naar mooie visuals, die écht gezien worden.

Tijdens mijn ervaring als sales en marketingmanager in de hotellerie heb ik veel geleerd over belevingsmarketing. Ik merkte al snel dat dit ook zeer waardevol is voor de beautybranche en nog niet overal en altijd voldoende wordt toegepast. 

Daarnaast ergerde ik me er als marketeer aan dat je voor elke visuele uiting weer een andere leverancier nodig had.  Niks irritanters dan dat degene die je logo heeft gemaakt niet de juiste bestanden heeft aangeleverd voor je drukwerk of dat je socials niet aan je website gekoppeld kunnen worden. Er was geen geheel en hoewel er een duidelijke huisstijl was, werd hij door iedereen weer net anders toegepast. Zo is het concept voor Bureau van Houtum ontstaan. 

Je kunt bij ons terecht voor stijlvolle visuele branding en zo goed als al je visuele uitingen, zowel online als offline.  Van visitekaartje en cadeaubon tot webdesign en social beheer brengen we jouw merk sterk maar elegant bij jouw doelgroep naar voren.

 

Let's do this
foto van Lianne van Houtum - Bureau van Houtum

Lianne van Houtum